Samsung S3, S4, S5, Note 2, 3 Auto Backup Klasörünü Silme

Samsung Galaxy S3, S4, S5 , Note 2, Note 3 gibi telefon modellerinde sistem tarafından otomatik olarak Auto backup adında bir klasör...

Samsung S3, S4, S5, Note 2, 3 Auto Backup Klasörünü Silme
Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2014 - Yazar: sncr_1

Samsung Galaxy S3, S4, S5 , Note 2, Note 3 gibi telefon modellerinde sistem tarafından otomatik olarak Auto backup adında bir klasör oluşturulmaktadır.Bu auto backup klasörü telefonlar artık internet ve bilgisayarlarla senkronize şekilde çalıştığı için senkronizasyonu aktif olmasından dolayı auto backup adından bir klasör oluşturmaktadır.Çoğu Kullanıcı bu gereksiz klasörü silmek için büyük uğraşlar vermiş ama silememiştir. Şimdi sizlere Samsung S3, S4, S5, Note 2, 3 Auto Backup nasıl sileceğinizi anlatacağız.

 

1. Adım Samsung S3, S4, S5, Note 2, 3 yada LG vs. fark etmez hepsi için geçerlidir bu yöntem , Ayarlar / Hesaplar / Google bölümüne gelerek mevcut e-posta adresini kaldırınız daha sonra aktif olarak kullanmadığınız bir e-posta ekleyin yeni bir e-posta adreside açabilirsiniz bu önemli değil önemli olan e posta adresini değiştirmeniz : ) E-posta adresini ekledikten sonra sizden senkrenizasyon isteyecek bu senkrenizasyonu kabul etmeyin .

 

2.Adım E-posta adresinizi kaldırınca bir çok bilginiz silinebilir, tekrardan aynı e-postayı ekledikten sonra  seri bir şekilde picassa web albümlerine tıklayın ve senkrenizasyonu iptal edin, Arık Auto backup Klasörü gelmeyecektir.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir