Microsoft Office 2007

Microsoft’un demirbaş ürünlerinden biri olan Office 2007, bugün dahi pek çok kişi ve kuruluş tarafından sıklıkla kullanılmaktadır....

Microsoft Office 2007
Eklenme Tarihi: 28 Şubat 2015 - Yazar: Baran AKÇOK - Görüntülenme Sayısı: 2.176 views

Microsoft’un demirbaş ürünlerinden biri olan Office 2007, bugün dahi pek çok kişi ve kuruluş tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. İşletmelerde çeşitli sunumlar yapılmasına olanak veren slayt gösterileri, Microsoft Office 2007 bünyesinde bilgisayara kurulan Power Point dosyaları aracılığı ile oluşturulmaktadır. Aynı şekilde pek çok dökümanın yazıldığı platform olan Word dosyası ve tablolar oluşturularak çoğu soruna çözüm üretilen Excel dosyası da yine bu paketin içinden çıkan programları oluşturmaktadır.

Rb7wEdg

Office programları, yalnızca şirketlerde değil, pek çok alanda kullanılabilen programları oluşturmaktadır. Bu tip programların üniversitelerdeki kullanımı düşünüldüğünde de, pek çok bitirme tezinin, doktora araştırmasının, yayıncı dökümanlarının ve öğrenci ödevlerinin de bu programlar aracılığı ile yazıldığı ve ortaya çıkartıldığı görülebilmektedir. Sırf bu nedenlerden dolayı bile eğitim öğretim camiasında Office programlarının kullanımları çok yaygındır.

Bugün bilgisayar gördüğünüz hemen hemen her ortamda, Microsoft Office programlarının kullanıldığını görmek mümkündür. Microsoft programlarının avantajlı olması bir yana, Office programlarının her türlü çözüm için kullanıldığını görebilmek de durumun bir başka nedenini ortaya koymaktadır. Office 2007, versiyon yayınlanması üzerinden yıllar geçse dahi pek çok şirket ya da kuruluş bünyesinde kullanılmaya devam etmektedir. Bu kuruluşların içinde devlet kurumları da yer almaktadır.

Evlerde ve iş yerlerinde sürekli olarak kullanılan Microsoft Office 2007 herkes tarafından rahatlıkla denenebilmektedir.

Programı indirmek için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Son Teknoloji Haberleri

En Son Oyun Yamaları